LIVE: Vezi prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LIVE: Vezi prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid
LIVE: Vezi prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Cel mai scump fotbalist din istorie, portughezul Cristiano Ronaldo, este prezentat pe stadionul Santiago Bernabeu şi ovaţionat de peste 80.000 de fani ai echipei Real Madrid. Mijlocaşul va câştiga 25 de euro pe minut la gruparea madrilenă

Vizita medicală, semnarea contractului, dejunul cu preşedintele Realului, Florentino Perez, şedinţa foto cu sponsorii. Aşa a început ziua lui Ronaldo, care a culminat cu o ceremonie fastuoasă.

La spectacolul de introducere a lui Cristiano Ronaldo, cumpărat de la Manchester United pentru suma-record de 94 milioane euro, în atmosfera de pe Bernabeu, Real Madrid a bătut recordul de afluenţă, deţinut de Diego Maradona, care, la sosirea sa la Napoli, a fost primit de 75.000 de suporteri în delir. Aceştia, însă, şi-au plătit biletul.
Pentru Cristiano Ronaldo, intrarea pe stadionul Santiago Bernabeu a fost gratuită, iar Realul a deschis porţile stadionului cu două ore înainte de show. Prezentarea lui Ronaldo a fost decalată cu o jumătate de oră, iar pe arterele de circulaţie din apropierea stadionului, inclusiv Avenida Castellana, circulaţia a fost oprită câteva ore bune.

image

Boloni: "Ştiam că are şanse să devină mai mare decât Eusebio sau Figo"

"L-am văzut pe Ronaldo la un meci al echipei de 16 ani a lui Sporting Lisabona. Nu l-am mai lăsat să se antreneze cu ei, ci l-am luat la echipa mare. Vedeam fizicul lui, care chiar dacă nu era clădit promitea mult. Tehnica lui m-a surprins din prima. Juca cu atâta nonşalanţă că nu avea cum să nu devină unul dintre cei mai eficace jucători din lume. M-a întrebat o dată un ziarist portughez: «de ce îl folosesc pe el şi nu pe altcineva la un meci important, unde evoluează jucători de talia lui Figo?». Eu i-am răspuns că are şanse să devină mai mare decât Figo sau Eusebio"

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite