Cristiano Ronaldo mai bun decat George Best in opinia lui Sir Bobby Charlton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sir Bobby Charlton, fosta legendă a clubului Manchester United şi unul dintre conducătorii clubului, afirmă că portughezul Cristiano Ronaldo, câştigătorul Balonului de Aur, atribuit de revista France Football, este chiar mai bun decât George Best.

Atacantul portughez este primul jucător al ''Diavolilor roşii'' care obţine această recompensă după nord-irlandezul George Best în 1968.

''Privindu-l jucând pe George era un paradis, exact cum este astăzi cazul lui Ronaldo'', a declarat Charlton, el însuşi câştigător al Balonului de Aur în 1966. ''Diferenţa este că Ronaldo este mai puternic şi mai rapid'', a adăugat fostul mare fotbalist.

Sir Alex Ferguson, antrenorul clubului Manchester United, a estimat la rândul său că observatorii făceau caz mai mult de presupusele defecte ale jucătorului său, mai ales de caracterul lui, şi nu de brutalităţile fundaşilor adverşi.

''Cu toţii suntem încântaţi că Cristiano a câştigat acest premiu. Îl merită. Ca un mijlocaş lateral să marcheze 42 de goluri într-un sezon este remarcabil, însă să o facă în Premier League este de-a dreptul fenomenal'', a declarat Ferguson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite