Cristiano Bergodi vrea să rămână în Italia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul nu a dat încă un răspuns la oferta lui Gigi Becali, aşteptând un semn de la Lazio.Ceea ce părea la un moment dat bătut în cuie, şi anume venirea lui Bergodi la Steaua, nu mai e chiar aşa de sigur. Becali afirmase iniţial că italianul va oferi un răspuns vineri, însă ieri a prelungit termenul.

„Vom ştii sâmbătă sută la sută dacă Bergodi vine la Steaua! Încă nu ştiu, nu mi-a oferit un răspuns”. Ce s-a întâmplat între timp? După discuţia cu Becali de miercuri seară, Bergodi a plecat acasă, la Bracciano, un orăşel aflat la 30 de kilometri de Roma, unde locuieşte familia sa, soţia şi cei trei copii.

Acolo a fost contactat de impresarul său din Italia, care l-a anunţat că există mai multe variante pentru el de a pregăti echipe din „Cizmă”. Potul cel mare pentru Bergodi ar fi instalarea la cârma lui Lazio, echipă pentru care a jucat şapte sezoane şi al cărei căpitan a fost timp de doi ani.

Bianco-celesti nu au antrenor în acest moment, după plecarea lui Delio Rossi, iar preşedintele Claudio Lotito este în căutarea unui înlocuitor. După ce Walter Zenga şi Mircea Lucescu au refuzat pe rând oferta de la laziali, şeful romanilor pare dispus să îi ofere o şansă lui Bergodi. „Sunt în relaţii bune cu Lotito, iar visul meu este să antrenez Lazio”, ne-a declarat Cristiano Bergodi.

E dorit şi de Dinamo, şi de Rapid

Cristiano Bergodi a devenit o ţintă pentru cluburile cele mai importante din Bucureşti. În afara Stelei, italianul e dorit şi de Dinamo, în special de unul dintre acţionari, Vasile Turcu, aflat în război deschis cu Mircea Rednic. Şi rapidiştii ar vrea să îl numească, numai că în acest moment incertitudinea domneşte în curtea Rapidului.

image
image

În cinci luni la Iaşi, mi-am văzut familia de trei ori. A fost foar­te greu pentru mine.

image


Cristiano Bergodi
antrenor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite