FOTBAL: Cristiano Bergodi a condus primul antrenament la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi, a condus, azi primul antrenament de când a fost numit în funcţie, iar acesta a avut loc în Austria, acolo unde roş-albaştrii se află pentru un stagiu de pregătire.

Antrenamentul a durat o oră şi jumătate şi a fost supervizat de Cristiano Bergodi împreună cu secundul lui Renzo Rossi şi, pentru că jucătorii se află la începutul perioadei de pregătire, s-a pus accent pe pregătirea fizică.

Jucătorii au efectuat şi exerciţii cu mingea, lucrându-se mai mult la posesie. Astfel, antrenorii au împărţit lotul de jucători în două echipe şi fiecare dintre acestea trebuia să ţină balonul cât mai mult. Î n tot acest timp, tehnicianul s-a implicat foarte activ în şedinţa de pregătire şi a discutat mereu cu fotbaliştii.

De asemenea, Bergodi a stat de vorbă şi cu jucătorii şi a încercat să le explice acestora ceea ce vrea de la ei. Potrivit fotbaliştilor din Ghencea, antrenorul este foarte apropiat de jucători şi încearcă să creeze o atmosferă cât mai bună la echipă, pentru ca randamentul să fie maxim.

Cristiano Bergodi a fost numit antrenor la Steaua, după ce fostul tehnician, Marius Lăcătuş, şi-a dat demisia din cauza rezultatelor slabe. Italianul a fost prezentat oficial în noua sa funcţie joi şi, tot în aceeaşi zi, a plecat cu echipa în Austria pentru primul cantonament.

În cadrul acestui stagiu de pregătire, Steaua va disputa şi 4 meciuri amicale, primul dintre acestea urmând să aibă loc la data de 1 iulie, de la ora 18:30, împotriva grupării ND Gorica (Slovenia).
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite