Chivu, final de carieră la Inter? A fost pus pe lista de transferuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chivu trece prin cel mai greu moment al carierei. Ultimele două meciuri la Inter au fost dezastruoase pentru căpitanul naţionalei României. A fost eliminat în ambele partide, două "roşii" în trei zile, o contraperformanţă pe care nu a atins-o niciodată în carieră.

Ziariştii de la Gazzetta delo Sport titrează astăzi pe prima pagină că Inter va începe reconstrucţia. Cristian Chivu este pe lista celor care vor părăsi echipa milaneză la vară, după ultimele evoluţii din campionat şi Liga Campionilor.

Chiar dacă se vorbea de prelungirea actualei înţelegeri, se pare că ultimele evenimente, când a fost eliminat în două meciuri consecutiv, i-au dezamăgit pe şefii lui Inter. Românul nu este singurul care va pleca de la Inter. Julio Cesar, Maicon, Thiago Motta, Diego Milito şi Sneijder sunt pe picior de plecare. Nici antrenorul echipei, Leonardo, nu va mai continua din vară.

Chivu a venit la Inter în 2007 de la AS Roma. Cu echipa patronată de Moratti, Chivu a câştigat Liga Campionilor în 2010, dar şi 3 titluri în Serie A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite