VIDEO Cristi Balaj l-a eliminat pe Mirel Radoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Una caldă şi una rece pentru Al-Hilal şi Mirel Rădoi! Miercuri seară, formaţia fostului stelist a câştigat, după prelungiri, derby-ul fotbalului saudit cu Al-Nasr într-o partidă cu o brigadă din România.

Meciul a fost condus la centru de Cristi Balaj, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi de Ionel Popa. Marius Avram a fost "rezervă". Deşi fanii lui Al-Hilal sperau ca arbitri români să favorizeze formaţia conaţionalului lor, până la urmă n-a fost deloc aşa. Ba din contră! Cristi Balaj l-a eliminat pe Mirel Rădoi, acordându-i două "galbene" în doar nouă minute (114 şi 120+3). Decizia lui Balaj îl va costa scump pe Rădoi, care va rata semifinala Cupei "Coroanei Prinţului" contra celor de la Al-Najran!

Victorie dramatică pentru Al-Hilal*

Fostul căpitan al roş-albaştrilor se poate consola însă că formaţia sa a câştigat, în mod dramatic, derby-ul cu Al-Nasr. Adversarii au deschis scorul prin fostul jucător al celor de la Saint-Etienne, Pascal Feindouno (56). Partida a intrat în prelungiri după ce brazilianul Thiago Neves a egalat scorul după 61 de minute. Al-Hilal a reuşit să tranşeze întâlnirea din\ sferturile Cupei "Coroanei Prinţului", după ce suedezul Wilhelmsson a punctat în minutul 113. Cristi Blaj a acordat, per total, patru "galbene", câte două la fiecare echipă, numai că la Al-Hilal ambele avertismente au fost acordate lui Rădoi, care a trebuit să părăsească terenul înainte de fluierul de final.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite