Cristi Balaj s-a impus în faţa lui Ronaldinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Balaj a debutat cu dreptul în grupele Ligii Campionilor. Băimăreanul a arbitrat, împreună cu asistenţii Zoltan Szekely şi Sebastian Gheorghe, adiţionalii Marius Avram şi Ovidiu Haţegan şi rezerva Augustus Constantin meciul AC Milan – Auxerre (2-0).

Balaj a fost încântat de atmosferă. „Totul este deosebit. De la organizarea impecabilă, până la comportamentul jucătorilor. Toţi te respectă. Nu am avut nicio problemă nici cu Ronaldinho, nici cu Pato, Seedorf sau Ibrahimovici. Lui Seedorf i-am arătat un „galben" pentru simulare şi şi-a dat seama că a greşit", ne-a dezvăluit Balaj.

A luat 3.300 de euro

Brigada românească a stat la un holet de cinci stele, „Radisson", fiecare dintre cei şase arbitri având câte un single. În dimineaţa de miercuri, după şedinţa tehnică, românii au avut două ore la dispoziţie pentru a vizita Dom-ul şi Scala din Milano, dar şi pentru a trece prin câteva magazine. În Ligă, baremul de arbitraj nu este diferit de cel de la celelalte meciuri internaţionale, aproximativ 3.000 de euro pentru central, 2.000, adiţionalii, 1.600 asistenţii şi 1.000 rezerva, la care se adaugă diurna de 300 de euro pentru trei zile. „Aş arbitra şi pe gratis în Liga Campionilor", a mai spus Balaj. Presa italiană i-a apreciat prestaţia: „A condus meciul corect, liniştit, nimic de semnalat".

"În Liga Campionilor totul este deosebit, de la organizare până la comportamentul jucătorilor."
Cristi Balaj arbitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite