FOTBAL: Cristi Chivu: "E normal ca Unirea sa joace în Austria!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat, luni, că este normală cererea celor din conducerea Unirii Urziceni de a evolua în meciurile considerate pe teren propriu în Liga Campionilor în Austria, atâta timp cât nu există stadioane în România care să satisfacă cerinţele UEFA.

"Dacă nu avem infrastructură, e normal ca Unirea să vrea să joace în Austria. Este anormal că noi nu am reuşit să construim stadioane până acum. Sperăm ca prin construirea Stadionului Naţional să fie un prim pas şi spre construirea altor stadioane. Noi n-am reuşit până acum să construim nicio autostradă... Avem speranţa că se vor face lucruri importante în următorii ani...", a spus Chivu.

Cristian Chivu încă are speranţe că naţionala României se poate califica la Cupa Mondială din Africa de Sud. "Şi noi mai credem în calificarea la Mondiale. Trebuie să credem atâta timp cât mai sunt şanse matematice, chiar dacă trebuie să stăm la mâna rezultatelor. Trebuie să mergem să câştigăm în Franţa şi să vedem pe urmă cum o să fie partida dintre Franţa şi Serbia. Trebuie să tratăm serios meciurile rămase", a spus Chivu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite