FOTBAL: Petre Cozma: "Cristi Chivu a plâns tot timpul meciului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Petre Cozma: "Cristi Chivu a plâns tot timpul meciului"
FOTBAL: Petre Cozma: "Cristi Chivu a plâns tot timpul meciului"

Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, Petre, a declarat la sosirea de la Budapesta, unde a asistat la partida amicală Ungaria-România, scor 0-1, că a fost cea mai grea zi a sa după decesul fiului său, survenit la data de 8 februarie, precizând că jucătorul Cristian Chivu a plâns tot meciul.

"A fost greu, vă dau cuvântul meu că a fost ziua cea mai grea după 8 februarie. Cristi Chivu a plâns tot meciul, mă mir că a putut face faţă unui asemenea meci. Până la urmă a fost un meci de fotbal, dar important e că nu s-a întâmplat ce se aştepta toată lumea", a spus Petre Cozma.

Reprezentativa României a învins, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Ungariei, într-un meci amical disputat pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta şi dedicat memoriei fostului handbalist Marian Cozma.

Partida dintre cele două echipe s-a desfăşurat în memoria fostului handbalist român Marian Cozma, ucis la începutul anului în Ungaria. Înainte de startul partidei, componenţii celor două echipe, îmbrăcaţi cu tricouri pe care era scris mesajul "Stop violenţei", au ieşit pe teren avându-l în faţă pe tatăl handbalistului, Petre Cozma, iar la mijlocul terenului a fost amplasat un panou uriaş şi bannere rotative cu imaginea fostului handbalist al formaţiei ungare Veszprem.

Petre Cozma a fost salutat de căpitanii celor două echipe naţionale, Cristian Chivu, vizibil emoţionat, şi Tamas Hajnal. Cei doi i-au înmânat tatălui fostului handabalist tricouri ale echipelor lor naţionale, cu semnăturilor tuturor jucătorilor.

În timpul evenimentului dedicat lui Marian Cozma, pe ecranul din stadion au fost prezentate imagini cu fostul handbalist, comentate în cele două limbi. De asemenea, s-a ţinut un minut de reculegere, iar spectatorii prezenţi pe stadion au aplaudat minute în şir şi au scandat numele lui Cozma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite