Cristi Borcea:„Crăciunescu a vrut să distrugă Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea:„Crăciunescu a vrut să distrugă Dinamo“
Cristi Borcea:„Crăciunescu a vrut să distrugă Dinamo“

Fluierul de final al meciului Dinamo – Internaţional Curtea de Argeş a însemnat startul declaraţiilor acide ale „câinilor“ la adresa arbitrului Teo Crăciunescu (foto).

Cum în apărarea „fluieraşului“ a sărit tatăl său, Ion, scandalul a luat amploare.

„Te pufneşte râsul. Dacă a fost Crăciunescu arbitru, trebuia şi fiul său să aibă aceeaşi meserie? Teo e un extraterestru căzut pe terenul de fotbal, uitaţi-vă la faţa lui!“, a spus Cornel Dinu.

Apoi a tunat: „Borcea a spus în Comitetul Executiv să nu ne arbitreze Crăciunescu că ne omoară, dar nu l-a ascultat nimeni, şi uite ce a făcut acum“.

La rândul său, Cristi Borcea a răbufnit după ce Ion Crăciunescu a ameninţat în GSP că va face dezvăluiri compromiţătoare despre şeful formaţiei din „Ştefan cel Mare“.

„Ce dezvăluiri incendiare să facă Ion Crăciunescu despre mine? Nu am făcut nicio afacere împreună şi nu m-a ajutat niciodată cu nimic. Nu merita nici el, nici fiul lui să arbitreze. Ei mereu au vrut să distrugă Dinamo!“, ne-a spus nervos Borcea.

image

Îl felicit pe Teo pentru modul cum a arbitrat şi îi spun lui Cornel Dinu, un poet care foloseşte multe metafore, că nu am vrut să-l fac arbitru pe fiul meu.

image


Ion Crăciunescu
fost arbitru internaţional

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite