Cristi Chivu a îngheţat în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu  a îngheţat în Rusia
Cristi Chivu a îngheţat în Rusia

Într-un meci disputat cu două ore mai devreme decât restul partidelor, din cauza frigului, Rubin Kazan şi Inter Milano au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Milanezii au avut viaţă grea în Rusia, pe terenul campioanei Rubin Kazan. Cu Milito, Sneijder şi Muntari accidentaţi, Jose Mourinho s-a văzut nevoit să treacă doi portari pe banca  de rezerve, Toldo şi Orlandoni.

Cristi Chivu (foto) a fost titular, pe postul de fundaş stânga şi nu i se poate imputa nimic la golul primit de Inter chiar în minutul 11. A fost o acţiune spectaculoasă a decarului argentinian Dominguez, care a trecut glonţ prin centrul apărării milaneze şi a şutat din partea opusă în care se afla fotbalistul român.

Interul s-a dezmeticit repede, iar sârbul Stankovic, viitorul adversar al României, a reluat în plasă  o centrare a lui Maicon în minutul 27.  Finalul de repriză a aparţinut ruşilor, iar Chivu a fost nevoit să intervină decisiv la o acţiune periculoasă, în urma căreia chiar s-a accidentat uşor.

În partea a doua, echipa lui Mourinho a început mai bine, însă planurile antrenorului portughez au fost date peste cap de Mario Balotelli. Atacantul a comis un fault stupid, la centrul terenului, mai avea un galben şi şi-a lăsat echipa in zece. Aşa că Inter a suportat cu stoicism atacurile gazdelor, mulţumindu-se cu un punct pe terenul ruşilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite