Cristi Dulca: „Cel mai important meci din cariera mea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Dulca: „Cel mai important meci din cariera mea!“
Cristi Dulca: „Cel mai important meci din cariera mea!“

FC Vaslui întâlneşte diseară, de la ora 21.00, Omonia Nicosia în turul trei preliminar al Ligii Europa. Antrenorul Cristi Dulca spune că şi-a făcut bine temele la meciul său de debut în cupele europene ca antrenor.

„Nu o să-i luăm de sus pe cei de la Omonia. I-am analizat şi zi şi noapte înainte de meci. Ciprioţii sunt imprevizibili şi pot face surprize. Pentru mine e cea mai importantă partidă din cariera de antrenor. Avem ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Europei şi trebuie neapărat să câştigăm. E important pentru mine să facem puncte pentru România”, ne-a spus Cristi Dulca.

Şi banii sunt importanţi pentru FC Vaslui. Adrian Porumboiu le-a promis jucătorilor o primă totală de 30.000 de euro în caz de calificare. Fost jucător al lui Anorthosis, Eugen Trică e de părere că pentru a trece de Omonia, moldovenii au nevoie de o victorie la cel puţin două goluri diferenţă în această seară.

„în Cipru va fi măcel cu suporterii omoniei!“

„Omonia e o echipă foarte bună, peste Anorthosis. Le recomand  celor de la Vaslui să dea totul pe teren în primul meci şi să câştige categoric, la minimum două goluri diferenţă. Dacă fac egal, o să fie măcel în Cipru. Cei de la Omonia au suporteri nebuni, care fac un adevărat infern în tribune. Din cauza lor, nici nu-ţi mai auzi colegii pe teren, când începe meciul”, a avertizat Trică.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite