FOTBAL: Cristi Borcea şi-a adus finii la meci cu avionul privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Hyatt Regency din Belgrad este în aceste zile un pol al mondenităţii made in Romania. Ieri, in jurul prânzului, s-a cazat aici şi directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea.

Boss-ul din Ştefan cel Mare şi-a comandat un avion privat cu opt locuri, pe care a plătit 10.000 €, pentru a trăi atmosfera senzaţională ce se anunţă mâine pe Marakana. Invitat de onoare, ca de obicei,  i-a fost Mitică Dragomir, şeful LPF, iar primul jucător cu care s-a întreţinut a fost Adrian Mutu.  Alături de şeful dinamovist se află soţia sa, frumoasa Mihaela, care este - de departe – cea mai sexy prezenţă în zonă. Pe lângă faptul că arată foarte bine, Mihaela se asortează cu soţul ei şi la capitolul accesorii, purtând cu eleganţă ceasuri de firmă, la peste 8.000 € bucata, şi utilizând telefoane de lux marca Vertu.
Alături de Borcea au mai apărut doi dintre numeroşii fini pe care acesta îi are: Costel Rizescu şi sârbul Boban, care este patronul cunoscutului restaurant bucureştean de fiţe  Aquarium. Ambii sunt împreună cu soţiile. Rizescu este unul dintre oamenii de încredere ai conducătorului “câinilor”, cu care este prieten din copilărie şi asociat în mai multe afaceri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite