Danciu pleacă! Urmează Cristea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănciulescu s-a înţeles cu Hercules Alicante, iar„Prinţul“ e dorit de Andone la Al-Ahli Dubai. „Dacă ne va suspenda UEFA, atunci vor pleca veteranii lotului şi vom întineri echipa”, anunţa Cristi Borcea luni seară.

Până la urmă, „câinii“ au scăpat de excluderea din cupele europene pentru mai multe sezoane, însă şeful roş-albilor n-a renunţat la gândul de a reconstrui echipa.

Iar, primul veteran care va părăsi „Ştefan cel Mare“ e o piesă grea: golgheterul Ionel Dănciulescu! După derbyul cu Steaua, „Corbul” va ajunge în liga secundă din Spania, la Hercules Alicante.

Jucătorul s-a înţeles cu ibericii, iar Dinamo va încasa aproximativ 500.000 de euro în schimbul transferului. Informaţia a fost publicată în „Gazeta Sporturilor“ de ieri şi confirmată ulterior de preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albilor, Nicolae Badea, dar şi de impresarul fotbalistului, Giovanni Becali.

„Da, sunt în discuţii cu Hercules pentru Dănciulescu. Pentru moment însă, am sistat negocierile astfel încât jucătorul să se concentreze la derby-ul cu Steaua de duminică. Probabil că vom finaliza mutarea luni, la 31 august, ultima zi în care se mai pot face transferuri internaţionale“, a declarat Giovanni.

„Sunt mai multe formaţii interesate de Dănciulescu, printre care şi Hercules. Dacă ne înţelegem cu spaniolii, şi e de acord şi jucătorul, atunci e posibil ca Dăniciulescu să plece după întâlnirea cu Steaua“, a confirmat şi Badea.

Cristea se bate cu Varga şi cu Bălan

Un alt dinamovist care e pe cale să părăsească „Groapa“ e Adrian Cristea. Acesta e dorit de Ioan Andone la Al-Ahli Dubai după ce „Fălcosul“ n-a reuşit să-l ia pe Pavel Nedved, care şi-a anunţat retragerea.

Ando a discutat deja cu oficialii roş-albilor pentru transferul celui poreclit „Prinţul“, însă tratativele s-au oprit în momentul în care a venit vorba de bani.

Asta deoarece, Borcea a cerut o sumă exorbitantă pentru mijlocaşul de 26 de ani: trei milioane de euro! Arabii nici nu concep să plătească atât, iar în cazul în care „câinii” nu vor micşora preţul, Andone se va reorienta spre alte două variante.

E vorba de Tibi Bălan şi de Dacian Varga de la Sportul, ambii jucători cu care „Fălcosul“ a mai lucrat. În acest moment, negocierile sunt în derulare, iar până luni se va cunoaşte numele celui care va ajunge la Al-Ahli, sub comanda lui Andone. 

„Corbul“ e dorit de Esteban Vigo

Transferul lui Ionel Dănciulescu la Hercules Alicante se face la dorinţa expresă a tehnicianului ibericilor, Esteban Vigo. Acesta îl cunoaşte după scurta perioadă petrecută pe banca dinamovistă.

„Este adevărat că prietenul meu Esteban îl doreşte foarte mult pe Danciu. Îl cunoaşte de când a fost în România“, a dezvăluit Giovanni Becali.

Andone: „Cristea e prea scump“

Ioan Andone a admis că pretenţiile exagerate ale „câinilor“ ar putea bloca transferul lui Cristea în Emirate. „Nu pot să vă spun cât au cerut cei de la Dinamo pentru Cristea, dar, oricum, o sumă mult prea mare. Arabii au bani, dar nu-i aruncă fără cap. Dacă nu-l iau pe Cristea, atunci o să discut pentru Bălan şi Varga“, ne-a spus Ando.

image
image

Da! Este adevărat. Dănciulescu a semnat deja cu noi. Când? Întrebaţi-l pe Giovanni Becali.

image


Esteban Vigo
antrenor Hercules

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite