FOTBAL: Dinamo a refuzat o ofertă de 700.000 de euro pentru Cristea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea, a refuzat o ofertă de 700.000 de euro venită din partea patronului celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru transferul lui Andrei Cristea.

Cristi Borcea a anunţat că atacantul Andrei Cristea nu e de vânzare chiar dacă vasluienii erau dispuşi să plătească 700.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile jucătorului. Oricum, Cristea a anunţat că nu vrea să plece de la Dinamo şi se va lupta pentru un post de titular, însă concurenţa în ofensiva echipei lui Bonetti e acerbă, "câinii" având în acest compartiment jucători ca Niculescu, Dănciulescu, Bratu dar şi Marius Niculae care se află în negocieri cu Terek Groznîi. "Pentru mine este o onoare faptul că mă antrenez cu Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Florin Bratu, Ianis Zicu, poate şi Marius Niculae se va întoarce. Sînt nume mari. Încerc să-mi fac şi eu un loc al meu", a spus Cristea.

L-a lăudat pe Bonetti

Cristea este impresionat de metodele de lucru ale tehnicianului italian Dario Bonetti şi este sigur că roş-albii vor marca foarte multe goluri în noul sezon. "Italienii ştiu cum stă treaba cu fotbalul, ştiu cum să clădescă echipe solide, organizate, disciplinate. O să vedeţi că Dinamo va începe să marcheze multe goluri în cel mai scurt timp", a declarat Cristea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite