Andrei şi Adrian Cristea, show în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei şi Adrian Cristea, show în Copou
Andrei şi Adrian Cristea, show în Copou

Dinamo Bucureşti a câştigat la Iaşi prin golurile marcate de doi jucători aduşi de la Poli. Andrei şi Adrian Cristea n-au avut milă de fosta lor echipă, pe care au trimis-o la trei puncte distanţă de zona retrogradării.

„Andrei Cristea este un atacant foarte bun şi nu ne vom supăra pe el, dacă va înscrie în poarta noastră“, a spus Sorin Boca, preşedintele ieşenilor, înainte de meci. Vârful „câinilor“ a apreciat declaraţia de dragoste a fostului său şef, dar nu a lăsat loc de sentimentalisme.

A deschis scorul la chiar prima apariţie mai periculoasă în careul lui Marc, punând latul la o pasă excelentă a lui Torje. Gazdele au replicat imediat. N’Doye a respins neinspirat până la Ignatov, iar mijlocaşul macedonean a şutat ca din tun, fără nicio speranţă pentru Dolha. Dinamo nu a dezarmat. Ba din contră! A presat şi mai tare, iar cum fotbalul îi răsplăteşte pe cei curajoşi, roş-albii au reuşit să preia, din nou, conducerea pe tabelă. Servantul? Acelaşi Torje. Marcatorul? Un alt Cristea, Adrian de această dată.

„Câinii“, salvaţi de bară şi de Moţi

La 2-1 pentru oaspeţi, moldovenii au pornit după egalare, dar elanul le-a fost tăiat repede. Andrei Cristea a reuşit „dubla“, dovedind că este cel mai în formă jucător dinamovist în acest moment. Iaşiul a refuzat să depună armele. S-a năpustit şi cu mai multă ambiţie spre careul lui Dolha, care a trecut prin emoţii mari până la final.

A fost salvat, mai întâi, de bară la o execuţie a lui Straton, iar apoi de Moţi, care a respins cu capul de pe linia porţii. Dinamo a câştigat trei puncte importante la Iaşi şi aşteaptă cu moralul ridicat întâlnirea de joi cu Galatasaray.

Poli Iaşi 1

Marc – Straton, Ad. Ilie (65 Buta), L. Munteanu, Pecnik (46 Costache) – Cr. Constantin, Ignatov, Mihajlov – Bujor (60 Miclea), Balde, Bratu. Antrenor: Petre Grigoraş

Dinamo  3

Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Pulhac - Torje, N’Doye, Boştină (71 Rus), Ad. Cristea - An. Cristea (80 Zicu), Niculescu (59 Axinte). Antrenor: Cornel Ţălnar

Goluri: Ignatov 29 / An. Cristea 20, 63, Ad. Cristea 57

Stadion „Emil Alexandrescu“: 6.000

Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite