FOTBAL: Sabău: “Cred că putem câştiga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sabău: “Cred că putem câştiga”
FOTBAL: Sabău: “Cred că putem câştiga”

Sabău spune că stilul de joc al “lăncierilor” este acelaşi ca şi pe vremea când juca el în Olanda. „Mă ajută faptul că am jucat în Olanda, ştiu stilul de joc al celor de la Ajax. Întotdeauna au jucat frumos, tehnic. Cred că atunci echipa era mai valoroasă decât cea de astăzi”, a declarat antrenorul bănăţenilor.

Tehnicianul este de părere că un joc al echipei sale doar parţial ca şi cel cu Şahtior de la Doneţk ar putea aduce victoria echipei române. „Ei vin după un rezultat foarte bun, entuziasmant, în campionat, 6-0 cu NAC Breda. Au un început bun de campionat, doar o înfrângere. Marchează foarte multe goluri, chiar şi la înfrângerea cu PSV au înscris de trei ori. Au jucători rapizi, tehnici, iar noi trebuie să fim pregătiţi foarte bine, mai ales fizic. Dacă reuşim măcar 70-80% din performanţa din meciul cu Şahtior, cred chiar că putem câştiga”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.
Ajax se aseamănă mai mult cu Şahtior, ca stil de joc, însă păstrând proporţiile. Jucătorii de la Şahtior mi se par mai valoroşi, de la mijloc în sus”, a mai spus tehnicianul bănăţenilor.

E bună şi remiza

Chiar dacă este de părere că ar putea câştiga, Sabău se gândeşte şi la un egal. „M-ar mulţumi şi un rezultat de egalitate, dar m-ar mulţumi şi mai mult ca jucătorii să nu intre cu frică în joc. Trebuie să fim curajoşi, te mulţumeşte orice rezultat când vezi jucătorii că fac efort, sunt concentraţi, îşi doresc foarte mult, reprezintă echipa aşa cum trebuie”, a declarat Neluţu Sabău.
Antrenorul a indicat că va folosi o tactică defensivă, ca şi în celelalte meciuri europene. „La meciurile tari am pregătit echipa în funcţie de ce putem face, în funcţie de valoarea adversarului pe care l-am înfruntat. S-a spus că ne-am apărat foarte mult cu Şahtior, dar acelaşi lucru l-a făcut Şahtior cu Barcelona. Vom face ceea ce ştim noi cel mai bine, însă nu e normal să dau prea multe detalii. Voi încerca să nu le las spaţii, să ajungă în preajma careului cu mulţi jucători, să oprim acţiunile sus, pentru că au jucători foarte buni unu contra unu”, a mai spus Sabău.

Artiom vorbeşte pe teren

Internaţionalul armean de la Timişoara regretă că fratele său nu poate juca în acest meci, însă se concentrează la partidă. „Ajax este o echipă foarte bună, dar nici noi nu am ajuns din întâmplare aici, sper să facem un rezultat bun. Trebuie să fim uniţi, motivaţi, şi să dăm totul când intrăm pe teren. Dacă jucăm ca şi cu Şahtior, putem obţine un rezultat bun”, a declarat Artiom Karamyan.
M-am obişnuit cu ritmul e joc din trei în trei zile. Suntem profesionist, trebuie să fim 100% la fiecare meci. Nu vreau să vorbesc prea mult, eu sunt jucător, trebuie să arăt ce pot pe teren”, a mai spus armeanul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite