FOTBAL: Petre Grigoraş: "Am obţinut o victorie mare împotriva Craiovei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, luni, după meciul cu Universitatea Craiova, că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care au obţinut o victorie foarte importantă, mai ales că a fost înregistrată în faţa unui adversar valoros.

"A fost un joc foarte bun al echipei mele, agresiv, cu presing sufocant, de aceea consider că e o victorie mare, cu atât mai mult pentru că am jucat împotriva unui adversar valoros. Meciul a curs în favoarea noastră şi sper să jucăm aşa şi în următoarele partide. Chiar dacă intra acea minge la ocazia lui Mihai Costea şi pierdeam meciul, nu avem ce să le reproşez jucătorilor mei. Le-am şi spus, asta e dorinţa mea, să dea totul pe teren şi să iasă cu fruntea sus. A fost cel mai bun joc al nostru din acest sezon şi mă bucur că lumea a plecat mulţumită de la stadion", a spus Grigoraş.

La rândul său, tehnicianul oaspeţilor, Daniel Mogoşanu, este de părere că momentul cheie al partidei l-a constituit ratarea imensă a lui Mihai Costea: "Au fost două reprize diametral opuse, în prima am fost supuşi presiunii formaţiei gazdă, în special la fazele fixe, iar în a doua am ieşit la joc, am echilibrat meciul şi ne-am creat câteva mari ocazii. Momentul psihologic a fost la acea ocazie a lui Mihai Costea, după care am luat gol imediat, pe o greşeală în defensivă. Sunt mulţumit de Trică, după intrarea lui echipa a avut mai multă consistenţă în joc. Pe Lung jr. l-am menajat, s-a simţit rău, a vomat toată ziua".

Căpitanul formaţiei din Bănie, Dorel Stoica, le-a cerut iertare fanilor în numele jucătorilor craioveni pentru eşecul din Copou: "Ne cerem scuze pentru acest eşec. Am venit aici să câştigăm, dar, din păcate, nu am obţinut nimic. Sperăm să trecem peste acest eşec şi să batem Rapidul în etapa viitoare", a spus jucătorul, care a fost completat de Florin Şoavă: "Am fost lipsiţi de şansă, cred că meritam o remiză. Meciul a avut două momente cheie, ratarea lui Mihai Costea, apoi golul lor".

Echipa antrenată de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a învins, luni, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, scor 1-0, prin reuşita debutantului în Liga I Ibraima Balde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite