FOTBAL: Neagoe spune că obiectivul Craiovei este finala Cupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Neagoe spune că obiectivul Craiovei este finala Cupei
FOTBAL: Neagoe spune că obiectivul Craiovei este finala Cupei

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, s-a declarat mulţumit de calificarea echipei sale în optimi şi a declarat că obiectivul său este ca oltenii să ajungă în finală şi chiar să câştige trofeul.

"Cupa României este unul din obiectivele noastre. Ne dorim să jucăm finala şi chiar să o câştigăm. Pentru noi important era să nu primim gol, iar principala problemă a fost să motivez jucătorii", a declarat Eugen Neagoe, după meciul cu Gloria Bistriţa II.

Antrenorul şi-a cerut scuze la conferinţa de presă pentru faultul comis de Găman asupra lui Adrian Pârvu. El s-a declarat deranjat de gestul elevului său, a cărui eliminare l-a obligat să îşi schimbe planurile. Neagoe a mărturisit că şi-ar fi dorit ca în partea secundă să îl înlocuiască pe Josh Mitchell, pentru a-l menaja, dat fiind că acesta juca primul meci după o perioadă îndelungată, dar după ce oltenii au rămas în inferioritate a trebuit să abandoneze această intenţie.

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Hurloi consideră că "s-a cunoscut diferenţa de valoare între Liga I şi Liga a III-a", însă s-a declarat dezamăgit de modul în care elevii săi au evoluat în superioritate numerică şi "de greşelile făcute în special de cei de la prima echipă, care nu prea au ajutat în acest meci".

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa II a precizat că la finalul meciului atât antrenorul Eugen Neagoe, cât şi jucătorul Valerică Găman şi-au cerut scuze pentru accidentarea lui Pârvu. De altfel, Găman a mers şi la spitalul la care a fost transportat Pârvu, pentru a-i cere iertare. 

Craiova a rămas în inferioritate încă din minutul 13, după ce Găman l-a faultat dur pe Pârvu, la centrul terenului şi a primit direct cartonaşul roşu. Două minute mai târziu, Pârvu, care a suferit o entorsă la genunchi, s-a văzut nevoit să părăsească terenul, locul său fiind luat de Kovacs.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a declarat mai fericit de eliminarea echipei Pandurii Târgu Jiu decât de calificarea propriei echipe. "Meciul acesta a fost pentru noi un antrenament. Am jucat cu nişte copii, o echipă modestă, care a făcut poze cu jucătorii Craiovei şi va păstra echipamentul din acest joc", a comentat Mititelu, după care a mai spus: "Neagoe nu putea să schimbe multe în 24 de ore, dar îşi va pune amprenta pe evoluţia echipei în perioada următoare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite