Neagoe: "Craiova joacă la victorie la Timişoara!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagoe: "Craiova joacă la victorie la Timişoara!"
Neagoe: "Craiova joacă la victorie la Timişoara!"

Tehnicianul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat vineri că în meciul cu FC Timişoara, atacanţii şi fundaşii săi trebuie să aibă o evoluţie bună pentru ca gruparea din Bănie să plece neînvinsă de pe Bega, tranmsmite corespondetul NewsIn.

"Avem un meci foarte greu la Timişoara, contra unei echipe care evoluează în Liga Europa, dar Universitatea trebuie să joace oriunde la victorie şi să-şi impună jocul. De când am venit la club m-am concentrat asupra acestui joc, chiar dacă am debutat pe banca echipei în meciul de Cupă. Scopul nostru este să aducem lumea din nou la stadion şi nu o putem face decât prin rezultate, aşa că trebuie să obţinem un rezultat bun la Timişoara. E important să nu primim gol, pentru că ne vom crea ocazii şi sper să transformăm cel puţin una dintre ele", a spus Eugen Neagoe.

Pentru meciul cu FC Timişoara, Eugen Neagoe nu va putea conta pe Valerică Găman, suspendat, şi pe Michael Baird, care va absenta o lună şi jumătate din cauza unei recidive la genunchiul operat în vara aceasta.

Universitatea a plecat spre Timişoara vineri dimineaţa, cu avionul, iar după-amiază va susţine o şedinţă de pregătire.

Altfel, gruparea din Bănie a cerut CCA să facă demersurile necesare pentru schimbarea lui Marian Bordean, care este delegat să oficieze la centru partida de la Timişoara, din cauza faptului că acesta a arbitrat, joi, în 16-imile Cupei României, meciul FC Bihor-Rapid.

Universitatea Craiova va întâlni FC Timişoara, sâmbătă, în deplasare, la ora 21:00, în etapa a 8-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite