FOTBAL: Grigoraş: "Ne trebuie aceeaşi atitudine ca în meciul cu Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Grigoraş: "Ne trebuie aceeaşi atitudine ca în meciul cu Craiova"
FOTBAL: Grigoraş: "Ne trebuie aceeaşi atitudine ca în meciul cu Craiova"

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a decarat miercuri că elevii săi trebuie să aibă aceeaşi atitudine în partida cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a VII-a, ca şi cea din victoria cu Universitatea Craiova.

"Internaţional Curtea de Argeş a pierdut toate meciurile de acasă până acum, însă nu trebuie să uităm cum s-a întâmplat acest lucru. Cu Oţelul au cedat după ce oaspeţii au avut un singur şut pe poartă, cu Mediaşul au pierdut pe final iar cu Braşovul după ce le-a fost eliminat repede portarul. În plus, au câştigat fără drept de apel un amical cu Craiova. Eu îmi doresc ca în meciul de vineri, de la Mioveni, să demonstrăm aceeaşi atitudine ca în partida cu Craiova", a declarat Petre Grigoraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Grigoraş îşi doreşte ca elevii săi să treacă peste bucuria câştigării meciului cu Universitatea Craiova. "Cu Universitatea Craiova am câştigat un meci, nu un campionat. Dacă victoria în faţa Craiovei ne-ar fi adus 25 de puncte în clasament, ar fi fost şi acum lăutarii în vestiar! E drept că am ajuns la trei puncte de cupele europene, dar suntem şi la unul de retrogradare. Trebuie să trecem peste meciul cu Craiova, deoarece ne aşteaptă un meci foarte dificil", a afirmat Grigoraş.

Tehnicianul a mai spus că în partida cu Internaţional Curtea de Argeş nu va face prea multe modificări în echipa de start faţă de meciul cu Universitatea Craiova. Putem lua puncte şi afară dacă vom avea determinarea pe care am arătat-o în meciul cu Craiova. O primă ocazie să luăm puncte este această partidă cu Internaţional Curtea de Argeş. Este ştiut faptul că victoriile aduc victorii, dar numai cu multă muncă şi seriozitate. Nu am probleme de lot, dar nici nu pot face prea multe schimbări în echipă pentru că ar fi nedrept faţă de cei care au fost în teren", a concluzionat Grigoraş.

Poli Iaşi întâlneşte, vineri, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite