Borcea: „Merg la Craiova ca să batem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea: „Merg la Craiova  ca să batem“
Borcea: „Merg la Craiova ca să batem“

Preşedintele executiv al roş-albilor se consideră talismanul lui Dinamo, iar statistica îl susţine! În ultimii ani, de fiecare dată când Borcea a însoţit echipa în Bănie roş-albii au învins.

În schimb, atunci când „Shakira“ a lipsit, „câinii“ s-au întors acasă învinşi şi cu coada între picioare. „Meciul din prima etapă cu Universitatea nu e o revanşă pentru înfrângerea din sezonul trecut. Dar, e important să debutăm cu o victorie în campionat”, a declarat Borcea. Apoi, a explicat de ce nici nu concepe să nu fie în tribune mâine seară: „O să fiu alături de băieţi. De fiecare dată când am fost eu la Craiova, Dinamo a învins”.

Conducătorul bucureştenilor e hotărât să meargă la meci, mai ales că n-a uitat ce s-a întâmplat în returul trecut. „La ultimul meci cu Universitatea, cel din Bănie, nu am putut să ajung la stadion şi am pierdut cu 2-0. De acum nu mai ratez nicio întâlnire cu oltenii. Vreau să-i batem mereu“, a afirmat acţionarul din „Ştefan cel Mare“.

„De Rednic ne leagă amintiri frumoase”

Borcea a explicat şi situaţia fostului antrenor al „câinilor“. „Mircea Rednic va discuta cu Nicolae Badea despre problemele financiare. Ne leagă mai multe amintiri frumoase decât cele neplăcute şi nu cred că vor fi probleme pentru rezilierea contractului. Se va găsi o cale amiabilă”, a anunţat oficialul roş-albilor. „Puriul” se află în litigiu cu Dinamo, club de la care mai are de încasat 40.000 de euro, adică salariul pentru ultimele două luni.

L-ar vrea pe Neţoiu la Dinamo „Comandantul“ a declarat pentru „Adevărul” că este dispus să revină la Dinamo, dar numai după ce acţionarii îşi pun strategia la punct. „Discut cu oricine e dispus să vină alături de noi să investească”, a comentat Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite