FOTBAL: Gaz Metan Craiova ţinteşte calificarea în "optimile" Cupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gaz Metan Craiova ţinteşte calificarea în "optimile" Cupei
FOTBAL: Gaz Metan Craiova ţinteşte calificarea în "optimile" Cupei

Ionel Tersinio Gane, antrenorul echipei de ligă secundă Gaz Metan CFR Craiova, a declarat că doreşte să se califice în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal.

Gane s-a arătat optimist înaintea jocului cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din şaisprezecimile de finală ale competiţiei KO: ''Jocul de la Piatra Neamţ va fi pentru noi, fără îndoială, o experienţă interesantă. Cu FC Argeş şi Otopeni, două foste divizionare A, am reuşit evoluţii foarte bune. Acum vom avea, în sfârşit, în faţă o prim-divizionară şi sunt convins că nu ne vom face de râs. Din contra, vrem să facem un meci bun şi să ne calificăm. Avem unele probleme de loc, mă refer la atacanţii Trifu şi Crăciun, pe care nu voi putea conta, dar sunt sigur că vârfurile care vor intra miercuri în teren vor face o partidă excelentă'', a spus Jerry Gane pe site-ul clubului.

Trifu nu este sută la sută apt din punct de vedere fizic după o entorsă suferită acum două săptămâni, în vreme ce Crăciun este suspendat, ca urmare a cartonaşului roşu primit sâmbătă, la Otopeni.

Ceahlăul Piatra Neamţ şi CS Gaz Metan CFR Craiova se vor întâlni miercuri, la Piatra Neamţ, de la ora 16,00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite