Vali Badea va juca trei ani la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi atacul este compartimentul care le-a dat cele mai multe bătăi de cap antrenorilor Stelei, Gigi Becali l-a lăsat pe Vali Badea să plece din Ghencea din postura de jucător liber.

Atacantul, care şi-a petrecut ultimele şase luni doar antrenându-se cu Steaua II, a semnat ieri un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova, cu toate că noul tehnician al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, era dispus să-i mai dea o şansă.

Badea intrase în conflict cu cei din conducerea roş-albaştrilor pentru că şi-a reziliat de capul lui înţelegerea cu Panserraikos, unde fusese împrumutat, dar şi din cauza faptului că n-a acceptat diminuarea contractului său de 150.000 de euro.

„E fotbalist cu «F» mare“

Recent, Badea s-a aflat şi în vizorul azerilor de la Neftci Baku, acolo unde evoluează şi alţi doi ex-stelişti, Aliuţă şi Neaga. „Badea este un mare câştig pentru echipă, un fotbalist cu «F» mare“, a precizat directorul executiv al „Ştiinţei”, Dan Stălinescu.

Deşi a renunţat şi la Pepe Moreno, din cauză că atacantul nu mai poate veni liber de contract în Ghencea, Gigi Becali nu se grăbeşte să aducă întăriri: „S-au dus vremurile când arunca Becali cu banii. Cu Tiago e aceeaşi treabă ca şi la Pepe, dacă e gratis, îl aduc înapoi, dacă nu, nu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite