FOTBAL: Ion Crăciunescu a fost pus pe lista supervizorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a fost numit luni în postura de supervizor la meciurile din Liga I, pentru ediţia de campionat 2009-2010.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat luni numirea a 12 supervizori, printre care se află şi Ion Crăciunescu. Lista supervizorilor pentru ediţia 2009-2010 a Ligii I a fost aprobată luni de Adunarea Generală a LPF şi cuprinde următoarele 12 nume: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Adalbert Kassai, Valentin Alexandru, Dumitru Mihalache, Ioan Lupescu, Nicolae Pantea, Aron Huzu, Ion Crăciunescu, Patriciu Abrudan, Vasile Avram şi Constantin Gheorghe.

Ion Crăciunescu s-a declarat rezervat la aflarea veştii. "Este un act de normalitate. Era un drept al meu şi Dragomir n-a făcut decât să revină la normalitate. A fost un drept care mi s-a luat printr-un abuz. De altfel, în 2007 am făcut şi o sesizare la Comisia pentru Discriminare, pentru că nu mi se pare normal să îi interzici unei persoane să fie observator pentru că are băiatul arbitru. Deci, repet, nu este un cadou al lui Dumitru Dragomir, mi se cuvenea", a declarat Ion Crăciunescu, luni, pentru NewsIn, care a precizat că aşteaptă să fie şi pe lista observatorilor pentru meciurile internaţionale.

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a fost înlăturat de la şefia CCA în anul 2005, în locul său venind Gheorghe Constantin.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite