FOTBAL: Steaua îl vrea pe atacantul hondurian Carlo Costly (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea doreşte să-şi rezolve problemele din compartimentul ofensiv prin transferul atacantului hondurian Carlo Costly (26 de ani), care în ultimele luni a jucat pentru Birmingham City, echipă engleză care a activat liga secundă şi care a obţinut promovarea în Premier League.

Carlo Costly a fost în atenţia Stelei şi în iarnă, dar clubul polonez GKS Belchatow, la care este legitimatul atacantul a decis să-l împrumute la Birmingham City, echipă unde fotbalistul nu s-a acomodat.

Agentul lui Costly, Carlos Pizzi, a declarat pentru cotidianul Diez că interesul roş-albaştrilor pentru atacant este destul de serios. "Au întrebat de situaţia lui economică şi contractuală, totul este foarte serios", a afirmat Pizzi.

Costly nu are în spate o carieră care să-l recomande în mod special. După şapte ani petrecuţi la cluburile mexicane Celaya şi Morelia, precum şi la echipa mexicană Platense, atacantul s-a transferat în vara lui 2007 la Belchatow, unde a jucat un an şi jumătate reuşind doar 13 goluri în 43 de meciuri. Coslty, care are o statură impunătoare (1,90 m) a jucat de 25 de ori pentru naţionala statului Honduras pentru care a marcat 9 goluri.

În Europa, Carlo Costly mai este dorit de Steaua Roşie Belgrad, dar este greu de crezut că sârbii pot face o ofertă competitivă, având în vedere criza financiară profundă pe care o traversează clubul belgrădean.

Iată câteva faze care îl au în prim plan pe Coslty în tricoul lui Belchatow:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite