FOTBAL: Costin Lazăr: "Este prematur să ne gândim la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Costin Lazăr: "Este prematur să ne gândim la titlu"
FOTBAL: Costin Lazăr: "Este prematur să ne gândim la titlu"

Căpitanul Rapidului, Costin Lazăr, a declarat, astăzi, ca formaţia giuleşteană trebuie să continue seria rezultatelor pozitive şi în următoarele etape şi precizează că exemplul pe vrea să îl urmeze în actuala stagiune este parcursul pe care Unirea Urziceni l-a avut în sezonul trecut.

"Suntem fericiţi după victoria pe care am obţinut-o cu Internaţional, iar atmosfera de la echipă este una foarte plăcută în momentul de faţă. Suntem conştienţi că rezultatele pozitive aduc buna întotdeauna buna dispoziţie în cadrul lotului. Mă bucur să aud de la alţii că Rapidul practică cel mai bun fotbal din Liga I. Totuşi, vreau să precizez că şi în sezoanele trecute lumea ne lăuda pentru evoluţiile noastre, dar, din păcate, nu ne-am îndeplinit obiectivele", a opinat mijlocaşul în vârstă de 28 de ani.

Lazăr consideră că atât el cât şi coechipierii săi mai au mult de muncit ca să spere la câştigarea campionatului: "Eu nu mă gândesc acum la titlu, mai important este să avem continuitate în rezultate. Chiar dacă unii ne consideră drept o pretendentă la titlu, cred e mai bine să fim rezervaţi, atât, noi, jucătorii, cât şi oficialii. Personal, am apreciat exemplul celor de la Urziceni în sezonul trecut. Cei de la Unirea şi-au văzut strict de treaba lor, au fost preocupaţi numai de fotbal, iar în final au ieşit campioni. Aşa mi-aş dori să se întâmple în acest sezon la Rapid".

Internaţionaul român s-a referit şi la conducerea grupării alb-vişinii, pe care o apreciază pentru faptul că este solidară faţă de proprii jucători: "Este foarte important că la noi la echipă există linişte. Conducătorii noştri merită apreciaţi pentru faptul că ne-au încurajat chiar şi în momentele mai dificile. Nu sunt de acord cu oficialii care, după înfârngeri, îşi desfinţează în public propriii jucători. Mi se pare total neprofesionist, iar fotbaliştii respectivi vor avea şi mai mult de suferit".

 NEWSIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite