Costin Lazăr: „Pentru Nicu Constantin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costin Lazăr: „Pentru Nicu Constantin!“
Costin Lazăr: „Pentru Nicu Constantin!“

Căpitanul Rapidului, Costin Lazăr, i-a dedicat fostului actor victoria obţinută în faţa Craiovei. Mijlocaşul spune că meciul de la Craiova se potriveşte perfect cu un refren al galeriei, „Ăsta e Rapidul din Giuleşti/Iubeşte-l şi ai să înnebuneşti!“, pe care şi actorul îl cânta deseori.

Rapid a trecut sâmbătă seara de Universitatea Craiova, cu 4-3, după cel mai frumos meci al campionatului. Costin Lazăr a fost cel care a punctat decisiv pentru giuleşteni, după ce oltenii reuşiseră să egaleze la doi.

Căpitanul bucureştenilor i-a dedicat victoria fostului actor, Nicu Constantin, un simpatizant înfocat al „feroviarilor”, decedat săptămâna trecută în urma unui stop cardiorespirator, la vârsta de 70 de ani.

„Am jucat pentru Nicu Constantin cu Universitatea şi mă bucur că am învins şi l-am făcut fericit, acolo sus, în ceruri. Faptul că am marcat şi eu mă bucură şi mai mult. Mai înscriu şi eu din când în când”, a spus Lazăr.

image


Înainte de primul fluier al partidei cu Ştiinţa, giuleştenii au ţinut şi un moment de reculegere în memoria lui Constantin. Nici patronul Rapidului, George Copos, nu l-a uitat pe actorul care a decedat marţea trecută. Patronul a mers la priveghiul lui Nicu Constantin(foto) , însoţit de directorul tehnic al echipei, Nae Manea.

George Copos a fost prezent şi la Craiova, pentru meciul cu Ştiinţa, şi a fost vizibil afectat de tecerea în nefiinţă a lui Constantin. Legat de joc, patronul „feroviarilor” a declarat succint: „Mă bucur pentru aceşti copii. Am încropit cu greu în vară o echipă. Mă bucur pentru rezultate, dar mi-e teamă să mă gândesc la titlu”.

Hizo: „Mi-au ieşit fire albe de păr“

Tehnicianul Rapidului a trăit intens meciul de la Craiova. „Mi-au mai ieşit câteva fire albe de păr”, a spus “Dulăul”. El a vorbit şi despre Marius Constantin, schimbat după zece minute: “Trece printr-o perioadă dificilă, e ieşit din formă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite