Costea pierde echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costea pierde echipa naţională
Costea pierde echipa naţională

Răzvan Lucescu nu e impresionat de vedeta Craiovei, care nu se încadrează în tiparul gândit de selecţioner pentru naţională. Lucescu jr nu a nominalizat jucătorii din ţară care vor fi convocaţi pentru amicalul cu Ungaria, de pe 12 august. El a comunicat doar numele stranierilor.

Chiar dacă mai are la dispoziţie 10 zile, timp în care se vor juca două meciuri de campionat, Lucescu ştie deja pe cine se va baza la Budapesta. El a urmărit în această vară fotbaliştii la echipele lor de club, s-a interesat de atitudinea lor şi a tras concluziile de rigoare.

Pentru prima acţiune din noul sezon, Răzvan e hotărât să renunţe la Florin Costea. Atacantul Universităţii Craiova nu l-a impresionat pe selecţioner, care l-a urmărit la meciul cu Lazio, unde a auzit şi lucruri mai puţin plăcute despre atitudinea fotbalistului oltean.

Conform surselor „Adevărul”, lui Răzvan Lucescu nu-i convine faptul că la Craiova jocul se face pentru Costea, care, în loc să tragă pentru echipă,  aşteaptă ca echipa să tragă pentru el. De altfel, Răzvan i-a dat un semnal fotbalistului la meciul cu Lituania, când l-a trimis în tribună.

Tamaş, exclus pentru viaţa extrasportivă. Primul fotbalist care a ieşit din vederile lui Răzvan este Gabi Tamaş. Selecţionerul n-a înghiţit ieşirile extrasportive ale acestuia, fapt confirmat discret printr-o declaraţie de-a sa: „Nu accept derapajele nimănui“.

image

Nicoliţă aleargă mult dar degeaba. Bănel Nicoliţă, titular pe vremea lui Piţurcă, nu-şi mai găseşte locul în strategia lui Lucescu. Antrenorul vrea un alt fel de mijlocaş lateral, un fotbalist tehnic, care să ştie să dribleze şi să intre în combinaţii, cum e Mara, nu unul care să alerge mult şi atât, precum Nicoliţă.

Cociş nu se potriveşte stilului de joc. Răzvan Cociş, copilul de suflet al lui Piţi, s-a aflat în vederile selecţionerului, care l-a trimis pe secundul Bogdan Stelea să-l vadă la Moscova. Cociş nu a convins, din cauza stilului său de joc, prea puţin compatibil cu cerinţele lui Lucescu, drept pentru care nu a fost chemat la Budapesta. 

Ghionea plăteşte tribut atitudinii. Lui Sorin Ghionea i-a expirat suspendarea de patru etape, dictată pentru cartonaşul roşu primit în Feroe, dar nu se regăseşte printre favoriţii lui Răzvan. Acesta nu e încântat de atitudinea stelistului, care e irascibil pe gazon şi în afara lui, provocând conflicte destul de des. Chiar, selecţionerul a fost victima furiei lui Ghionea la meciul FC Braşov- Steaua din primăvară, când cei doi au avut un diferend. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite