15 milioane de euro pentru Kone şi Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul clujenilor este dorit de Rubin Kazan, în timp ce olteanul are ofertă de la Dortmund. Echipa din Rusia este dispusă să ofere opt milioane de euro pentru jucătorul din Coasta de Fildeş.

Yssouf Kone (27 de ani) şi Florin Costea (24 de ani) sunt doi dintre cei mai buni atacanţi din Liga l. Primul joacă la CFR Cluj, iar al doilea, la Universitatea Craiova. Încă.

Pentru că este foarte probabil ca din sezonul viitor ambii să evolueze la alte formaţii. De atacantul originar din Coasta de Fildeş s-a interesat Rubin Kazan, campioana Rusiei de anul trecut, care va participa direct în grupele Ligii Campionilor.

Oficialii ruşilor vor neapărat să transfere un atacant experimentat şi de aceea s-au orientat spre Kone şi pentru că fotbalistul CFR-ului are experienţă suficientă în Ligă. Afacerea are şane mari de reuşită şi dintr-un alt motiv.

Ruşii sunt dispuşi să dea şi 11 milioane de euro pentru un vârf de calitate, dar au fost extrem de încântaţi când au aflat că ardelenii se mulţumesc doar cu opt milioane de euro. Pe lângă Kone, ruşii mai sunt interesaţi de Culio şi de Dubarbier, dar nu-şi permit să cumpere decât unul dintre ei, oferind 4.500.000 de euro.

„Pot spune atât că de la CFR vor pleca maximum doi jucători în această vară”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor.

Mititelu, de acord să-l dea pe Costea

Florin Costea este deja unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti români ai momentului. Surse apropiate clubului din Bănie au confirmat că patronul Adrian Mititelu este de acord cu transferul lui Florin Costea, dar în schimbul unei sume consistente.

image

Florin Costea este considerat „perla“ Craiovei  Foto: Laurenţiu Nica

Care ar putea veni din Bundesliga, acolo unde Borusia Dortmund este dispusă să plătească pentru român şapte milioane de euro.

Chiar dacă oficial Mititelu spune că fraţii Costea sunt netransferabili, afacerea s-ar putea concretiza, mai ales că profitul clubului oltean (Craiova a plătit 100.000 de euro pe cei doi Costea) ar putea fi unul imens.

Cine mai pleacă în această vară

jucător            echipe

Tamaş    Dinamo ->Auxerre
Tiago        Steaua -> Estrela
Pitbull    Rapid -> FC Porto
J.Andrade    Rapid -> FC Porto
Montiel    Poli Iaşi -> Reggina

*Jucători care revin la echipele de unde au fost împrumutaţi

600 de mii de euro a plătit CFR Cluj celor de la Rosenborg pentru transferul lui Kone.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite