FOTBAL: Trică:"Nu înţeleg de ce nu e Florin Costea convocat la naţională"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Trică:"Nu înţeleg de ce nu e Florin Costea convocat la naţională"!
FOTBAL: Trică:"Nu înţeleg de ce nu e Florin Costea convocat la naţională"!

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Eugen Trică, a declarat că situaţia din clasament îi obligă pe fotbaliştii olteni să obţină victoria în meciul cu Rapid şi consideră că aceştia trebuie să fie mai agresivi în joc.

"Echipa nu traversează un moment prea bun, mai ales că nu am reuşit să câştigăm nici la Iaşi, avem trei înfrângeri şi un egal în 6 etape, ceea ce este foarte puţin pentru o echipă precum este Universitatea. În aceste condiţii, meciul cu Rapid va fi foarte important, pentru că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Giuleştenii formează o echipă foarte bună, care va juca deschis, la fel cum o vom face şi noi, şi tocmai de aceea preconizez un meci spectaculos", a spus Eugen Trică pentru Newsin.

Mijlocaşul grupării din Bănie a afirmat că nu se teme de setea de revanşă a formaţiei giuleştene, care în returul ediţiei 2008-2009 a Ligii I a pierdut categoric contra Universităţii Craiova, scor 0-3: "E treaba lor că vor vrea să-şi ia revanşa sau că sunt furioşi după acel 3-0 din returul campionatului trecut. Noi suntem mai furioşi ca ei când vine vorba de câştigarea celor 3 puncte".

Întrebat cum îşi explică parcursul mai puţin reuşit al Universităţii Craiova în primele 6 etape, Trică a opinat: "Sunt jucători foarte buni la Craiova, fotbalişti care au calităţi tehnice şi fizice extraordinare, dar care trebuie să-şi schimbe mentalitatea, să nu mai intre relaxaţi pe teren, să intre montaţi, cu gândul la victorie. Ei trebuie să fie concentraţi şi atunci când au ocazii să bage mingea în poartă, pentru că dacă nu faci asta, fotbalul de pedepseşte. Acestor jucători le lipseşte agresivitatea, dar aşa a fost tot timpul la Craiova. Numai la asta să se gândească, trebuie să fie agresivi". 

"Mi-aş dori să se umple stadionul la meciul cu Rapid, dar nu ştiu dacă va fi posibil acest lucru. Este şi criză financiară, dar nici echipa nu a avut un joc care să atragă fanii în tribune şi se ştie că publicul oltean este foarte pretenţios, aşteaptă trofee şi evoluţii foarte bune. Doar prin rezultate îi vom putea face pe fani să vină în număr cât mai mare pentru a ne susţine", a fost apelul lui Trică către suporterii alb-albaştrilor.

Altfel, mijlocaşul oltean s-a referit şi la neconvocările lui Florin Costea şi Andrei Prepeliţă la ultimele două meciuri ale echipei naţionale: "Nu înţeleg de ce Florin nu e convocat la naţională, la fel cum nu înţeleg de ce Prepeliţă, care este un jucător foarte bun, creativ şi constant, lipseşte şi el de acolo? Aceşti doi jucători ar trebui convocaţi mereu la lot. Mă întreb întotdeauna care sunt motivele pentru care nu sunt chemaţi la naţională. Dacă Florin nu e convocat nici la meciul cu Serbia, atunci se petrece ceva suspect acolo".

Trică a precizat că vorbeşte de 3-4 ori pe săptămână cu Victor Piţurcă, dar nu poate spune dacă fostul selecţioner este dispus să preia sau nu banca tehnică a Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova va întâlni Rapid, sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a 7-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite