Cosmin Olăroiu: „Revedem acelaşi film”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Vremuri grele pentru Cosmin Olăroiu în Qatar. Ghinioanele par să-l urmărească pe tehnicianul celor de la Al-Sadd Doha, care traversează un moment dificil, după ce a cucerit trei trofee în cei patru ani petrecuţi până acum în zona Golfului Persic.

Miercuri seară, trupa pregătită de Oli a fost învinsă de Lekhwia, liderul campionatului din Qatar. Singurul gol al meciului a fost marcat cu zece minute înainte de final. După nouă etape, Al-Sadd se află pe locul şase cu 15 puncte, cu şapte mai puţine decât Lekhwia.

Şi-a pierdut jucătorii cei mai buni

Cum s-a ajuns în această situaţie? Olăroiu a început bine noul sezon, cu două victorii în primele două etape şi fără gol primit. Apoi însă, cel mai bun fotbalist al celor de la Al-Sadd, Leandro da Silva s-a accidentat, devenind indisponibil pentru trei luni! Absenţa brazilianului, autor a peste 20 de goluri în stagiunea trecută, s-a simţit imediat. Al-Sadd, cea mai ofensivă formaţie din sezonul trecut, cu 55 de goluri marcate, n-a mai găsit drumul spre poartă, iar de aici a început căderea. O nouă lovitură a venit etapa trecută, atunci când cealaltă vedetă a celor de la Al-Sadd, ivorianul Abdel-Kader Keita a fost eliminat fiind suspendat pentru trei meciuri. Rămas fără fotbaliştii săi de bază, Oli a declarat după partida cu Lekhwia: „Suntem într-un moment dificil. De câteva etape revedem acelaşi film fiindcă am rămas fără jucătorii noştri cei mai buni".

Asaltat de oferte din Orient

Olăroiu se află sub contract cu Al-Sadd până la finalul sezonului. Totuşi în cazul în care va părăsi gruparea din Doha, românul ar putea prelua, aproape imediat, o altă echipă din zona Golfului Persic. După performanţele obţinute cu Al-Hilal (un titlu şi două cupe), Oli are o cotă excelentă în Asia, mai multe formaţii din Emirate şi din Arabia Saudită încercând să-l convingă în vară să plece din Qatar, acolo unde câştigă 2,5 milioane de dolari pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite