Cosmin Olăroiu:„E aberant ce i se întâmplă lui Adi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu:„E aberant ce i se întâmplă lui Adi“
Cosmin Olăroiu:„E aberant ce i se întâmplă lui Adi“

Decizia TAS a şocat lumea fotbalului românesc, iar mai mulţi conducători, impresari, antrenori şi jucători au sărit în apărarea „Briliantului”.

Cosmin Olăroiu, unul dintre tehnicienii cei mai apropiaţi de Mutu, spune că cei de la Chelsea n-aveau niciun drept să-i ceară despăgubiri lui Adi.

„E aberant ceea ce i se întâmplă lui Mutu! OK! Înţeleg că englezii nu l-au mai vrut pe Adi după scandalul cu drogurile, însă au greşit în momentul în care l-au dat afară. Ei trebuiau să-l pună pe lista de transferuri sau să-i dea o hârtie care să ateste că poate pleca la altă echipă în schimbul unei anumite sume”, a spus tehnicianul celor de la Al-Sadd Doha.

„Oficialii lui Chelsea nu se aşteptau ca Adi să-şi revină după suspendarea primită de la FIFA, iar când au văzut că a ajuns gratis la Juventus au luat foc. Au zis: «Dacă iarăşi a ajuns sus, atunci hai să-i luăm banii». Nu e normal verdictul TAS, dar e clar că Chelsea a avut avocaţi foarte buni şi pentru ei acest caz e foarte important”, a încheiat Oli.

image

Decizia TAS mi se pare foarte dură pentru un jucător care a muncit o viaţă întreagă pentru fotbal. Sincer, nu înţeleg verdictul TAS. Mi se pare absurd.

image


Bogdan Stelea
antrenor secund naţională

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite