A refuzat din nou să lucreze cu Cornel Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A refuzat  din nou să lucreze cu Cornel Dinu
A refuzat din nou să lucreze cu Cornel Dinu

Şefii lui Dinamo i-au propus lui Bonetti să colaboreze cu „Mister“, însă italianul a zis nu. Dario Bonetti se ia de piept cu toată lumea. Ignoră zvonurile care-l dau ca şi demis dacă Dinamo mai face un pas greşit şi se încăpăţânează să lucreze de unul singur.

Bonetti vrea să „moară“ pe „barba“ lui. Insistă să fie unicul responsabil al rezultatelor echipei şi tocmai de aceea nici nu doreşte părerea altcuiva. Nici măcar a managerului general, Cornel Dinu.

Refuzul repetat al italianului de a lucra cu „Mister“ îi irită pe acţionari. Chiar în urma meciului cu Oţelul, conducătorii i-au recomandat lui Bonetti să accepte şi sfaturile lui Dinu în ceea ce priveşte pregătirea echipei.

Tehnicianul a refuzat însă, la fel cum procedase şi în cantonamentul de astă-vară, când a decis să cunoască lotul şi să experimenteze diferite formule de echipă de unul singur.

Fără Dinu, dar cu psiholog

Dacă Bonetti nu a acceptat să colaboreze cu „Mister“, atunci acţionarii îi vor impune italianului o altă soluţie. Şefii au de gând să aducă un psiholog în cantonamentul echipei, care să-i motiveze pe „câini“, mai ales înaintea unor meciuri cu adversari mai slab cotaţi.

Tamaş îşi vrea banderola

După ce conducătorii echipei l-au retrogradat pe internaţionalul de 26 de ani din funcţia de căpitan, Tamaş s-a ambiţionat şi mai tare: „Probabil că vreau să-mi recuperez banderola, nu? Dar nu asta e important, ci rezultatele obţinute contează“.

„Sturm e cea mai slabă din grupă“

Dinamoviştii au analizat până ieri jocul adversarului de mâine, din grupele Ligii Europa, Sturm Graz. „Nu ne mulţumim cu un egal la Graz, pentru că ei sunt cei mai slabi din grupă. Dacă ne-ar fi teamă de vreun adversar, nu ne-am prezenta la meci“, a declarat Gabi Torje.

N’Doye şi Kone, slăbiţi de Ramadan

Dario Bonetti are emoţii înaintea meciului cu Sturm Graz. De ce? Pentru că nu ştie în ce proporţie sunt apţi de joc doi dintre elevii săi, N’Doye şi Djakaridja Kone, de religie musulmană şi care au intrat în postul Ramadanului.

Ambii africani respectă postul cu sfinţenie, astfel încât senegalezul şi, respectiv, ivorianul sunt „storşi“ de forţă. Ei nu beau şi nu mănâncă de la răsărit până la apusul soarelui, motiv pentru care nu sunt la capacitatea maximă. Astfel, cei doi au şanse mici să fie titularizaţi la Graz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite