FOTBAL: Acord verbal între Corinthians şi Roberto Carlos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mano Menezes, antrenorul lui Corinthians, a declarat că oficialii clubului au ajuns la un acord verbal cu Roberto Carlos, fostul internaţional urmând a evolua pentru gruparea braziliană de la începutul anului viitor.

"Avem acordul verbal al lui Roberto Carlos pentru a veni la Corinthians la începutul lui 2010. Negocierile cu el vor continua, trebuie să punem totul la punct pentru ca înţelegerea să se parafeze cât mai repede", a spus Menezes.

Fundaşul de 36 de ani a spus că şi-ar dori să mai joace doi ani şi că are în vedere o întoarcere în Brazilia din iarnă, când are de gând să plece de la Fenerbahce Istanbul. „Eu sunt la al treilea sezon în Turcia şi am decis să plec în decembrie. Am 36 de ani, pot să mai joc încă doi. Mi-ar plăcea să mă întorc în Brazilia şi să evoluez la o echipă de acolo”, a declarat Carlos.

Fotbalistul mai are o propunere şi de la preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, care îl doreşte într-o funcţie de conducere. Roberto Carlos a declarat în această vară că ar fi dispus să evoleze gratis pentru madrileni pe o periaodă de şase luni, dacă şi conducerea clubului ar fi de acord.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite