Cu toţii sunt bine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FIFA a dezminţit zvonurile legate de soarta naţionalei Coreii de Nord în urma rezultatelor de la Cupa Mondială.

Forul mondial declanşase o anchetă în urma afirmaţiilor apărute în presa sud-coreeană potrivit cărora, la revenirea în ţară, întreaga echipă ar fi fost umilită în public, jucătorii şi antrenorii fiind suiţi pe o scenă şi supuşi la 6 ore de critici din partea a 400 de oficiali, jurnalişti şi studenţi. Mai mult, preşedintele federaţiei sud-coreene de fotbal afirmase că antrenorul Kim Jong-hun ar fi fost trimis la muncă pe un şantier.
Ancheta a concluzionat însă că totul e-n regulă la naţionala statului comunist. „Federaţia nord-coreeană a asigurat FIFA că tehnicianul echipei, domnul Kim Jong-hun şi toţi ceilalţi membri ai echipei se antrenează normal. Federaţia ne-a mai informat că nu au fost aplicate sancţiuni antrenorului şi că toate relatările în acest sens sunt nefondate. După ce am primit şi verificat toate informaţiile solicitate, am decis să declarăm problema închisă", se arată într-un comunicat FIFA.
Coreea de Nord a pierdut toate cele trei meciuri din Africa de Sud, 1-2 cu Brazilia, 0-7 cu Portugalia şi 0-3 cu Coasta de Fildeş, în prima lor participare de la turneul final din Anglia 1966.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite