FOTBAL: Eriksson: „Coreea de Nord? În nici un caz!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Eriksson: „Coreea de Nord? În nici un caz!”
FOTBAL: Eriksson: „Coreea de Nord? În nici un caz!”

Suedezul Sven Goran Eriksson neagă că ar fi avut o ofertă de a prelua naţionala Coreei de Nord şi exclude posibilitatea de a fi implicat în orice colaborare în plan fotbalistic, cu naţionala acestui stat.

Actualul director sportiv al echipei Notts County, din liga a patra engleză, a declarat că nu este interesat de preluarea băncii tehnice a Coreei de Nord, pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. Se pare că acesta ar fi fost contactat de oficiali ai Federaţiei Nord Coreene, dar Eriksson neagă primirea vreunei oferte. „Nu am primit nici o ofertă şi nici nu am de gând să fiu antrenor, sau despre ce ar fi vorba, pentru Coreea de Nord. În nici un caz”, a declarat suedezul.

Eriksson a fost văzut în Coreea de Nord alături de Preşedintele Executiv al lui Notts County, Peter Trembling, dar se pare că cei doi prospectau posibilitatea unor investiţii în această ţară.

Coreea de Nord s-a calificat pentru a doua oară în istorie la un turneu final al Cupei Mondiale, după ce în 1966 reuşea să ajungă până în sferturile competiţiei. Mondialul din Africa de Sud va fi primul la care vor participa atât Coreea de Sud cât şi Coreea de Nord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite