Zotta şi Copos au făcut „blatul“ pufos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la nivel declarativ George Copos şi Constantin Zotta nu se înghit, în realitate lucrurile stau altfel. Cei doi sunt chiar asociaţi într-o afacere.

Despre ce este vorba ? Pe 10 aprilie, Zotta a deschis cu Copos în Chitila o „sucursală” Ana Pan, societate care-i aparţine patronului din Giuleşti.

Fostul director al clubului a cumpărat sediul şi a făcut investiţii de 100.000 de euro! Iar patronul de la Rapid s-a obligat, conform contractului, să-i ofere produse de panificaţie. Iar afacerea merge brici, din ce spune Zotta.

„Este adevărat. Sunt partener de afaceri cu George Copos. Am luat franciză de Ana Pan şi am deschis această cofetărie! Produsele de patiserie le primesc de la societatea lui Copos”, a recunoscut pentru „Adevărul“ Constantin Zotta.

În iarnă, Constantin Zotta părăsea Rapidul cu mult scandal. George Copos l-a atacat în dese rânduri pe fostul arbitru, pe care l-a acuzat că a ruinat clubul.

Bunea: „E clar cine l-a lucrat pe Taher!“

 „Un nenorocit de administrator ne-a adus la faliment. Au fost aduşi jucători pe sute de mii de euro salarii. Numai impresarii au încasat 1,2 milioane de euro, în condiţiile în care noi am plătit doar câteva sute de mii anii trecuţi. După ce vine auditul îl dau în judecată!”, spunea patronul Rapidului.

După ce a aflat că Zotta şi Copos sunt asociaţi, fostul membru în CA al FC Rapid, Alexandru Bunea, a explodat.

„E clar că ei au fost pe mână. L-au furat împreună pe Taher. Bănuiam aşa ceva, dar acum chiar mi se confirmă ce credeam”, a spus Alexandru Bunea, aprobat şi de fostul finanţator din Giuleşti. „Cineva de la club m-a lucrat în toată perioada în care am fost la Rapid. Tot timpul am ştiut asta”, a spus şi Fathi Taher.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite