FOTBAL: Hizo: "Am discutat cu Copos şi am decis să plec de la echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat că a ajuns la un acord cu George Copos privind rezilierea contractului cu Rapid, deoarece nu a reuşit să îndeplinească obiectivul propus, şi anume calificarea în Liga Europa.

"Eu aveam contract pe doi ani, însă acum, în vară, dacă aş fi calificat echipa, atunci era opţiunea mea dacă voi continua sau nu. În situaţia de acum, a rămas să decidă conducerea, iar după o discuţie cu domnul Copos, ne-am hotărât să nu mai rămân. Plec, însă eu nu mai rămâneam nici dacă reuşeam calificarea în Liga Europa", a spus Hizo.

Antrenorul în vârstă de 62 de ani spune că a crezut mereu că poate îndeplini obiectivul, însă a avut mult ghinion pe perioada mandatului său. "Când am venit, eram convins că ne putem caifica, dar am avut şi ghinion. Am avut mulţi jucători accidentaţi, au fost şi alte multe probleme. Am rămas fără Bozovic, Cesinha şi mulţi alţii. Să ştiţi că nu banii au fost marea problemă la Rapid, ci alte lucruri, despre care aş prefera să nu vorbesc acum", a adăugat Hizo.

Viorel Hizo a preluat Rapidul înaintea etapei a 29-a, după plecarea lui Marian Rada, şi cu el pe bancă, echipa a obţinut 3 victorii, un egal şi două înfrângeri. Giuleştenii au ratat calificarea în Liga Europa în ultima etapă, când au aveau nevoie de o victorie cu Politehnica Iaşi, dar au reuşit doar un rezultat de egalitate, scor 2-2.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite