Contra a vrut să-şi bată antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui Getafe l-a agresat pe Victor Munoz pentru că a fost schimbat în meciul cu Barcelona. Cosmin Contra a evoluat ca titular în partida de la Madrid, câştigată de FC Barcelona cu 1-0. A jucat doar 45 de minute fiind declarat “trompeta meciului” de ziarul “As”.

Citiţi şi Cosmin Contra s-a bătut cu un coechipier (VIDEO)

Victor Munoz, antrenorul lui Getafe, l-a inclus pe Cosmin Contra în formula de start în partida cu FC Barcelona. Evoluţia foarte slabă a lui Contra l-a iritat pe tehnicianul lui Getafe.

Fundaşul român s-a “evidenţiat” doar prin faulturi repetate şi un cartonaş galben. La pauză, Munoz i-a comunicat lui Contra faptul că va fi înlocuit cu Granero.

Conform ”Marca”, Contra ar fi izbucnit la vestiar, contestând decizia lui Munoz. Nervos, Contra  a început să ţipe la el şi, la un moment dat, s-a îndreptat ameninţător către tehnician cu intenţia clară de a-l lovi. Contra a fost oprit cu greu de colegi şi de fizioterapeutul echipei.

Contra nu este la prima abatere. În noiembrie 2008, el s-a bătut cu Mario Cotelo, colegul său de la Getafe, la un antrenament. Fundaşul a ieşit atunci cel mai şifonat, fiind lovit cu pumnul şi piciorul de Cotelo.

În 2002, pe când evolua la AC Milan, Contra s-a luat la bătaie cu Edgar Davids într-un meci cu Juventus. Cei doi au fost eliminaţi, dar au continuat să se lovească în tunelul ce duce spre vestiare.

Contra mai are şi un dosar penal în Timişoara pentru lovirea unui poliţist, care a tamponat maşina soţiei fotbalistului. După ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, Contra a ajuns la o înţelegere cu poliţistul, plătindu-i daune morale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite