FOTBAL: Porumboiu: "Augustus Constantin a purtat noroc Rapidului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Porumboiu: "Augustus Constantin a purtat noroc Rapidului"
FOTBAL: Porumboiu: "Augustus Constantin a purtat noroc Rapidului"

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că Augustus Constantin este un arbitru corect cu care Rapid nu a pierdut niciun meci la centru, dar speră ca în jocul de duminică să schimbe statistica.

Porumboiu a spus că FC Vaslui a cerut arbitrii străini la meciul cu Rapid, dar nu a fost de acord clubul giuleştean.

"Nu am nimic cu Augustus Constantin, pentru că e un arbitru corect. Noi am vrut arbitri străni, dar nu s-a putut. În ceea ce îl priveşte pe Augustus, e un port bonheur pentru Rapid. Ei nu au pierdut niciun meci cu el la centru, iar noi nu avem decât o victorie. Au 28 de meciuri fără înfrângere, caz aproape unic în fotbal. Nu am nimic cu el, dar statistica nu e de partea noastră. În acelaşi timp însă, statistica este făcută să fie schimbată, deci poate vom avea mai mult noroc acum", a declarat Porumboiu.

Centralul Augustus Constantin a arbitrat Rapidul de 28 de ori, iar giuleştenii nu au pierdut niciun meci cu el pe teren, înregistrând 21 de victorii şi 7 egaluri. De cealaltă parte, FC Vaslui a disputat 8 jocuri cu Augustus la centru şi au înregistrat o victorie, 4 egaluri şi 3 înfrângeri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite