Niculae şi Constantin, la preţ de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae şi Constantin, la preţ de criză
Niculae şi Constantin, la preţ de criză

Dacă în sezoanele trecute Rapid şi Dinamo îşi umpleau conturile după ce-i vindeau pe Ştefan Radu la Lazio Roma şi pe Săpunaru la Porto pe sume care depăşeau 5 milioane euro, în vara aceasta se mulţumesc să cedeze fotbalişti aproape pe nimic.

Transferurile din Liga I în străinătate au ajuns să se realizeze doar pe prietenii. Terek Groznîi a devenit capăt de linie pentru fotbalul românesc. Aici au fost direcţionaţi mai mulţi jucători pe filiera Ioan Becali, care este bun prieten cu preşedintete grupării cecene, Ramzan Kadyrov.

Marius Niculae pleacă pe 1,2 milioane de euro

Marius Constantin şi Marius Niculae sunt primii jucători care părăsesc echipele din Bucureşti peste hotare. Şi amândoi merg la Groznîi.

Dinamovistul pleacă pentru 1,2 milioane de euro, în timp ce Constantin doar pentru 700.000! De altfel, şi Giovanni Becali a recunoscut recent că piaţa de transferuri din Europa este la pământ: „Nu m-au crezut conducătorii când le spuneam că or să vină vremuri grele. Dacă înainte se vindea un jucător 40 la sută pe valoare şi 60 la sută pentru că îl prezentam eu, acum se vinde 5 la sută pe valoare şi 95 la sută că-l împing eu din spate”.

Români transferaţi anii trecuţi

Mazilu    Dnepr  4 mil. euro
Şt. Radu     Lazio 5,4 mil. euro
Săpunaru     Porto 5,5 mil. euro
Rădoi     Al-Hilal 6 mil. euro
Sepsi     Benfica 2,5 mil. euro

Jucători plecaţi în această vară

Niculae    Terek  1,2 mil. euro
Constantin     Terek  700,000 euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite