Marius Constantin pleacă la Terek Groznîi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantin pleacă la Terek Groznîi
Marius Constantin pleacă la Terek Groznîi

Legiunea română de la Terek îl va cuprinde şi pe Marius Constantin de la Rapid. Giuleştenii îl vor ceda pe fundaş pentru 1,2 milioane de euro, urmând ca jumătate din sumă să fie direcţionată către FC Braşov, gruparea care deţine 50% din drepturile federative ale jucătorului.

„Adevărul” a anunţat  încă din 17 iunie interesul cecenilor pentru Marius Constantin. Pentru ca agentul jucătorului, Victor Becali, să confirme informaţia. „L-am propus pe Marius la Terek şi aştept să primesc un răspuns”. Giuleştenii au bătut ieri palma cu oficialii de la Groznîi, urmând ca jucătorul să semneze zilele următoare un acord pe patru ani.

Marius Constantin căzuse în dizgraţia conducătorilor rapidişti, după evoluţiile mai puţin convingătoare din sezonul trecut. Mai mult, jucătorul putea semna gratis cu altă echipă din iarnă, deoarece intra în ultimele şase luni de contract.

Rămâne doar Matici

Giuleştenii i-au testat în amicalul de miercuri, cu Clinceni, şi pe slovenii veniţi în probe, Darijan Matici şi Sead Zilici. Deşi a marcat în victoria giuleştenilor cu 4-1, slovenul Zilici nu va rămâne la Rapid. Doar mijlocaşul Matici l-a încântat pe Viorel Hizo, acesta urmând să semneze la începutul săptămânii viitoare cu rapidiştii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite