FOTBAL: Paşcovici şi Cristocea au revenit la Farul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Paşcovici şi Cristocea au revenit la Farul Constanţa
FOTBAL: Paşcovici şi Cristocea au revenit la Farul Constanţa

Tehnicianul Marius Şumudică a condus luni primul antrenament al formaţiei Farul în calitate de antrenor principal, iar la reunirea formaţiei constănţene noutăţile au fost Cosmin Paşcovici şi Vasilică Cristocea

Paşcovici şi Cristocea negociază revenirea la Farul, alături de Cristi Şchiopu, fostul căpitan al marinarilor, care şi-a reziliat recent contractul cu gruparea constănţeană.

Şumudică l-a avut alături la antrenamentul de luni pe secundul Radu Creţulescu. Celălalt secund al său (în acelaşti timp şi jucător) va fi Bogdan Andone, care este aşteptat să sosească din Cipru. Antrenorul cu portarii echipei a rămas în continuare Constantin Gârjoabă.

"Ştiu la ce mă înham, vreau de la elevii mei ordine şi disciplină", a declarat noul antrenor al echipei Farul, care a fost nemulţumit de prestaţia lui Matei de la şedinţa de pregătire şi l-a exclus din antrenament pe mijlocaşul de 17 ani, însă l-a iertat după o discuţie între patru ochi la finalul antrenamentului.

Cu Grigoraş antrenor şi cu Paşcovici şi Cristocea pe teren, "marinarii" erau o formaţie aproape imbatabilă în Liga I, în urmă cu patru sezoane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite