Conflict Piţurcă – Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Olanda - România a avut parte de un moment tensionat în tabăra "tricolorilor". Antrenorul Victor Piţurcă l-a trimis la încălzire, în timpul reprizei a doua, pe atacantul

Partida Olanda - România a avut parte de un moment tensionat în tabăra "tricolorilor".

Antrenorul Victor Piţurcă l-a trimis la încălzire, în timpul reprizei a doua, pe atacantul Ciprian Marica, dar a fost nemulţumit de felul cum acesta executa mişcările.

Astfel, l-a introdus în teren pentru ultimele 10 minute ale partidei pe Florentin Petre, în locul lui Bănel Nicoliţă.
Selecţionerul a oferit o explicaţie oficială la TVR1. "Aveam atacanţi pe teren, nu? Ca să-l fi băgat pe Marica, ar fi trebuit să-l scot pe Mutu. Dar Marica nu poate să joace în zonele laterale şi de aceea am preferat să-l ţin pe Mutu, care oricând ar fi putut să înscrie, chiar dacă era obosit.

Ciprian venea după o accidentare şi nici nu mi-a plăcut cum s-a încălzit şi nici nu mi-a plăcut cum a răspuns când l-am întrebat nişte lucruri", a precizat Piţurcă.

Marica a plecat la Euro din postura de titular, dar a sfârşit prin a nu juca niciun minut în Elveţia. Mai mult, el s-a accidentat la cap la un antrenament, când a suferit o comoţie cerebrală, după un duel la cap cu Marius Niculae.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite