Condiţia lui Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali le-a transmis celor din club că nu va da niciun euro din buzunar pentru noi achiziţii, aşa că Steaua poate cumpăra jucători doar dacă va şi vinde câţiva. Printre fotbaliştii de care roş-albaştrii sunt dispuşi să se despartă se numără Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Dayro Moreno şi Robinson Zapata.

„E o onoare să lucrezi la Steaua, dar aş veni doar în cazul în care voi avea mână liberă să aduc jucători şi un buget cam de opt milioane de euro“, spunea Dinu Gheorghe în „Adevărul“ de sâmbătă.

Deşi îşi doreşte foarte mult ca actualul preşedinte de la FC Braşov să facă parte din conducerea Stelei începând din sezonul viitor, Gigi Becali este neînduplecat când vine vorba de bani pentru transferuri. „Dacă-l vând pe Dayro cu un milion, sunt dispus să investesc banii ăştia ca să-l iau pe Tănase de la Piteşti“, a fost mesajul latifundiarului din Pipera.

Deocamdată, singurele plecări sigure sunt cele ale lui Ogăraru şi Tiago, cărora le-au expirat împrumuturile de la Ajax, respectiv Estrela Amadora. Impresarul Victor Becali a fost deja mandatat să le găsească echipe fotbaliştilor stelişti, dar misiunea sa este una dificilă, deoarece cumpărătorii nu se înghesuie.

„Nu există nicio ofertă pentru vreun jucător de la Steaua. Speculaţiile care s-au făcut în ultima vreme n-au niciun suport”, a spus vărul lui Gigi Becali pentru „Adevărul”.

11 absenţi la Urziceni

Pedrazzini are destule bătăi de cap înaintea partidei de miercuri de la Urziceni (ora 20.00, Antena 1). Astfel, el nu se va putea baza pe accidentaţii Emeghara, Ovidiu Petre, Cernea, Tudose, Golanski, Kapetanos, Tiago şi Rusu, în timp ce Semedo e suspendat, Toja este la naţionala Columbiei, iar Moreno a fost exclus din lot.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite