FOTBAL: Conceicao, ultima noapte la CFR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Conceicao, ultima noapte la CFR!
FOTBAL: Conceicao, ultima noapte la CFR!

Înfrângerea cu Sparta pare să fi fost ultimul meci al lui Tony Conceicao pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Înaintea meciului, preşedintele din Gruia recunoştea faptul că va lua măsuri în cazul în care echipa va pierde şansele la primăvara europeană. Imediat după eşecul contra Spartei Iuliu Mureşan a mărturisit că va exista o reacţie din partea conducerii în zilele următiare.

"Echipa a vrut, dar n-a putut!", a spus preşedintele clujenilor după meciul dezastruos cu Sparta. Şeful din Gruia nici nu a rezistat pe stadion decât 70 de minute,părăsind arena înainte de final. "Avem mari probleme la nivel fizic. Probabil şi oboseala este mare. Vom face o analiză şi vom lua măsuri", a precizat acesta.

Referitor la situaţia antrenorului Tony Conceicao, Mureşan a lăsat să se înţeleagă faptul că este doar o chestiune de zile până se va renunţa la serviciile portughezului. "Nu este momentul acum, la cald, să luăm o decizie. Avem un meci dumincă cu Astra  şi probabil până atunci nu vom face nimic. În mod sigur vom reacţiona pentru că nu putem lăsa lucrurile aşa. Nu mai avem nicio şansă la calificare în rpimăvara europeană!", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

În urmă cu doar o zi, şeful CFR-ului dezvăluia în Adevărul strategia clubului în privinţa antrenorului.

"Dacă nu vom ajunge în primăvara europerană şi nu vom termina turul pe locul întâi sau la diferenţă de un punct, două, faţă de lider, normal că vom lua măsuri! Ce să facem? Nu trebuie să punem lucrurile în ordine cumva? La fel am procedat şi cu Trombetta. Atunci, toţi ne-au criticat că de ce l-am dat afară pe Andone, dar, ulterior, s-a văzut ce rezultate a avut Trombetta. Cu Duşan Uhrin jr a fost aceeaşi situaţie până la un punct. Pe noi nu ne interesează ce zice lumea, ci doar să meargă treaba la echipă. Am investit mulţi bani şi vrem să vedem rezultatele”, a dezvăluit Iuliu Mureşan pentru “Adevărul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite