„Conceiçao nu pleacă. Acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Conceiçao nu pleacă. Acum“
„Conceiçao nu pleacă. Acum“

„Adevărul“: Ce se întâmplă cu echipa în ultima perioadă? Iuliu Mureşan: Se pregăteşte bine şi are motivaţie, dar problemele apar cu echipele mici, când ne ceredem dinainte

„Adevărul“: Ce se întâmplă cu echipa în ultima perioadă?

Iuliu Mureşan: Se pregăteşte bine şi are motivaţie, dar problemele apar cu echipele mici, când ne ceredem dinainte învingători.

Pentru un meci precum cel cu FC Copenhaga, poţi să le spui orice jucătorilor, că le dai prime, că nu le dai, sau să îi cerţi. Nu contează asta, ei se automotivează.


S-a tot vorbit de o demitere a lui Conçeicao…

Astea sunt prostii. Conceiçao nu pleacă. Deocamdată nu se poate vorbi de aşa ceva. Vina este exclusiv a jucătorilor. Unii dintre ei nu dau totul şi nu sunt destul de motivaţi la meciuri. Nu muncesc suficient pentru a se ridica la nivelul valorii lotului.

Suporterii pot face diferenţa?

Nu mă aştept la un stadion plin. Jocul echipei merge prost şi criza finanicară nu mai aduce oamenii pe stadioane. Ce stadion plin aţi văzut în ţara asta? Urziceniul dă invitaţii gratuite şi tot nu va fi plină arena.

Poate CFR să se califice din această grupă?

Sigur că da. PSV este cea mai valoroasă, favorita clară, dar restul ne batem de la acelaşi nivel. Nu ar fi o tragedie să nu ne calificăm, dar ne dorim foarte mult acest lucru. Jucătorii trebuie să se trezească şi să obţină victoria în meciul de joi.

Sunteţi mulţumit de startul în campionat?

Nu sunt deloc mulţumit. Zece puncte din optsprezece posibile sunt foarte puţine pentru pretenţiile noastre. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite