Complexul italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din Ghencea speră să marcheze contra Fiorentinei primul gol în poarta unei echipe italiene în cupele europene

Vicecampioana Ligii I, Steaua Bucureşti, va întâlni în această seară pe Fiorentina, în cel de-al doilea joc al Grupei F din Liga Campionilor.

Roş-albaştrii sunt optimişti înaintea meciului. Căpitan al Stelei în lipsa lui Mirel Rădoi, fundaşul Sorin Ghionea are planuri mari pentru partida de pe arena Artemio Franchi.

„Suntem conştienţi că meciul cu Fiorentina va fi greu, mai ales că au marcat de două ori la Lyon acasă. Totuşi, mergem să obţinem maximum posibil la Florenţa. Dacă ne întoarcem acasă cu un punct, nu va fi o tragedie”, a declarat stelistul.
Totuşi, echipa din Ghencea are de depăşit complexul din faţa echipelor italiene.

Steaua a jucat de nouă ori cu formaţii din Peninsulă fără să câştige vreun meci sau să marcheze vreun gol. Roş-albaştrii au reuşit doar trei egaluri, ultima dată pe terenul echipei Sampdoria Genoa, în grupele Cupei UEFA din sezonul 2005-2006.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că nu se teme în mod special de atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu. „Nu mi-e teamă de el pentru că e a unsprezecea parte dintr-o echipă, dacă o să joace. Nici lui n-ar trebui să-i fie frică de Steaua”, a spus oficialul stelist.

Rădoi a făcut deplasarea

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, face parte din delegaţia roş-albaştrilor deplasată la Florenţa. Deşi antrenorul Marius Lăcătuş a decis să nu-l folosească pe Rădoi contra Fiorentinei pentru a nu-i agrava accidentarea, jucătorul a mers în Italia pentru a-şi încuraja şi mobiliza colegii. Este posibil, totuşi, ca Rădoi să stea pe banca de rezerve şi să fie folosit doar în situaţii de maximă importanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite