Comisia Centrală a Arbitrilor, din nou fără şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Grigorescu a demisionat, ieri, din funcţia de preşedinte interimar al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Grigorescu, care este şi vicepreşedinte al CCA, a cedat după doar câteva zile de la numirea sa motivând că nu mai suporta presiunea.

Grigorescu a preluat prerogativele de preşedinte al CCA până la finalul acestui sezon, acest lucru fiind stabilit la data de 16 aprilie în şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

 După arestarea lui Gheor­ghe Constantin în dosarul de corupţie din fotbal, locul de preşedinte a rămas vacant. În locul său a fost numit vicepreşedintele Marcel Lică, acesta devenind preşedinte interimar al CCA.

Pentru că şi Marcel Lică apărea în dosarul instrumentat de procurorii DNA, fiind în cele din urmă arestat, acesta a decis să se autosuspende. În locul său a rămas celălalt vicepreşedinte, Nicolae Grigorescu.

Acesta a declarat, după ce a preluat funcţia de preşedinte al CCA, că nu vrea să fie conducătorul arbitrilor, însă dacă i se va cere ajutorul, va continua să fie membru în Comisia Centrală.

Bulversat de arestări

Nicolae Grigorescu s-a plâns că a avut o perioadă de coşmar în aceste zile în care a fost preşedinte interimar al CCA. Decizia sa a survenit după ce arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean, dar şi colegul său Marcel Lică au fost arestaţi preventiv, ieri, pentru 29 de zile prin decizia magistraţilor Tribunalului Aregş. 

“Am avut 8 zile absolute infernale. Interimatul meu nu făcea decât rău. Mi-am dat demisia pentru a putea fi ales un preşedinte definitiv. Sunt însă bulversat pentru ceea ce se întâmplă în arbitrajul românesc”, a spus Grigorescu.

“Nu ştiu ce l-a determinat să facă acest lucru. A venit supărat în birou şi şi-a dat demisia. Se va şti în curând noul şef”, a explicat Dan Petrescu, membru al CCA.

Penescu se vrea din nou liber

Astăzi se va judeca cererea de eliberare sub control judiciar pentru patronul  FC Argeş, Cornel Penescu. Tot astăzi, la Curtea de Apel Piteşti va fi adus Gheorghe Constantin, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru judecarea re­cursului la respingerea cererii de eliberare sub control judiciar de către Tribunalul Argeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite